TEOG'da Özel Kızılırmak farkı

TEOG

Sistemler değişse de Özel Kızılırmak Ortaokulu'nda başarı geleneği değişmiyor. Özel Kızılırmak Ortaokulu bu sene şampiyon sayısını geçen seneye göre üçe katladı.

BAŞARI ARTTI

Geçen yıl ilki yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı’nda (TEOG) Kırıkkale’de tüm soruları doğru yapan bir öğrenciyi çıkararak Kırıkkale’nin gururu olmuştu. 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı TEOG-1 sonuçlarına göre 3 öğrenci, soruların tamamına doğru cevap vererek, geçen yılki başarıyı üçe katladı.  Özel Kızılmak Ortaokulu öğrencilerinden Haydar Çakan, Şule Çalıkuşu ve Hüseyin Emre Çelik 6 dersten yapılan ortak yazılı sınavlarının tamamından 100 puan alarak, yerleştirme puanında kullanılacak 700 tam puan almaya hak kazandılar. Bunun yanında TEOG sınavında sorulan toplam 120 sorudan Özel Kızılırmak Ortaokulu’nun 8 öğrencisi 1 yanlış, 5 öğrencisi de sadece 2 yanlış yaparak Özel Kızılırmak’ta başarının bireysel değil kitlesel olduğunu da gösterdi.

SİSTEMLİ ÇALIŞMA

Bu başarıların elde edilmesiyle ilgili Okul Müdürü Yasin Kayhan, “Sınav öncesi yapılan düzenli ve sistemli çalışmanın sonucunda 81 öğrencimiz tüm derslerden sorulan 120 sorudan 104,37 net ortalaması elde ederek, iyi bir hazırlık dönemi geçirmenin meyvelerini toplamışlardır. Ayrıca bu başarının elde edilmesinde akşam okul çıkışında yapılan etütler, hafta sonu randevulu ders sistemi ve sınav öncesi son iki hafta her gün yapılan kazanım ölçme sınavları etkili olmuştur. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti